Logo katwijk

Start-up & Scale-up begeleiding
Regelmatig organiseren we rond thema's speciale start-up en scale-up begeleiding en challenges. Samen met partners zoals ESA BIC en Yes!Delft bieden we ondersteuning op het gebied van business validation, market research, funding en partnership management.

​Binnenkort starten we weer met programma's op het gebied van windenergie, veiligheid en IOT toepassingen.  Hou deze site in de gaten voor meer informatie!

UVV innovation program
banner USA UK
UVV design sprint
Logo Mavlab
Logo Robovalley

Partners :

Logo TUDelft

Dit project, proeftuin Unmanned Valley Valkenburg, wordt geleid door de stichting Unmanned Valley. In de stichting participeert zowel de TU Delft als de gemeente Katwijk. TU Delft opereert als penvoerder van een gebalanceerd consortium bestaande uit MKB-bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, de gemeente Katwijk, het Rijksvastgoedbedrijf als grondeigenaar en diverse providers van drone voorzieningen. Alle consortiumpartijen dragen direct bij aan de ontwikkeling van Unmanned Valley Valkenburg als nieuwe testlocatie voor UAV’s en co-financieren het project. De locatie Valkenburg wordt door velen gezien als een unieke locatie voor unmanned systemen in de Randstad. Het fieldlab biedt exact waar de industrie behoefte aan heeft: voldoende ruimte voor testen, mogelijkheid om langere afstanden te testen boven de Noordzee (inspelend op aanpassing landelijke regelgeving, verwacht in 2018), benodigde infrastructuur voor vestiging, een programma voor het stimuleren van startups, dichtbij aantrekkelijke steden voor vestiging van werknemers en misschien wel het belangrijkste: unieke nabijheid van de bedrijven en onderzoeksinstellingen die deze industrie definiëren. Daarnaast ligt Valkenburg slechts 30 minuten van Schiphol en gezien het internationale karakter van deze industrie dus ideaal voor bedrijven die zich hier willen vestigen of klanten die de technologie in actie willen zien.

 

Valkenburg is dé kans om als Nederland te profiteren van deze nieuwe opkomende mega industrie. Deze kans kunnen we nu grijpen, voordat we de kennis en bedrijven verliezen aan het buitenland. Valkenburg kan dé locatie in Europa worden waar de industrie zich wil vestigen. In dit project wordt gestart met de ontwikkeling van fieldlab Unmanned Valley Valkenburg. In onze visie bestaat de ontwikkeling van een fieldlab uit het geheel van de investeringen in infrastructuur, het creëren van een startup community en een kennisontwikkelingsprogramma, ontwikkeling en uitvoering van (R&D) projecten en overall programmamanagement.  Deze fieldlab aanvraag bestaat uit vier werkpakketten waar deze onderdelen zijn opgenomen: Infrastructuur, kennisontwikkeling, Projectenfabriek en programmamanagement. Schematisch is dit weergegeven in onderstaande figuur.

 Type hier je alinea.

Logo NLR
Logo theaterhangaar

Innovatie, design sprints en validation
Veel bedrijven en instellingen worstelen met wat nieuwe (onbemande) technologïen kunnen betekenen voor hun bedrijfsvoering en waardepropositie. Unmanned Valley kan u hierbij helpen. Samen met o.a. Yes!Delft hebben we op maat gesneden advies, scan, ontwerp en validatie producten waarbij we u kunnen helpen in uw organisatie de kansen en bedreigingen optimaal aan te pakken. Neem contact op met Robert van der Poel en of Werner Haan via dit formulier om de mogelijkheden te verkennen. 

drone iot Valkenburg fieldlab unmanned valley


Logo UVV